Om Scootrarna

MILJÖ
Gobyels scootrar drivs av en kraftfull elmotor och batterier som inte innehåller några giftiga tungmetaller. Detta gör att du kör helt utan avgasutsläpp och med minimal belastning på miljön. Det pratas mycket om hållbart resande idag och att köra Gobyels elscootrar är ett lätt och roligt sätt att ta gå från tanke till handling.
TEKNIK/BATTERI
Att Gobyel har höga krav på kvaliteten märker du direkt när du kör någon av deras scootrar. Batteriet är lösttagbart vilket gör det lätt att bära med det till tex. kontoret för att ladda under arbetstid. Scootrarna går helt ljudlöst och utan ryck vid gaspådrag, vilket gör resan ännu mer njutbar. Batteritet är återvinningsbart och innehåller inga giftiga tungmetaller, endast litium och järnfosfat.
EKONOMI
Vilket motordrivet fordon kan transportera dig till en lägre kostnad än 30 öre/mil? Lägg där till en låg försäkringspremie och låga underhållskostnader, och du har en oslagbar kombination av låga kostnader. Dessutom är det ett smidigt och fantastiskt roligt sätt att färdas på.
RÄCKVIDD
Lång räckvidd och el – går det ihop? Detta är en ständigt återkommande fråga som har ett entydigt svar: JA. Med energitäta batterier som går att ladda ca 1500 gånger får man förvånansvärt långa körsträckor. På ca 4 timmar så laddas batteriet fullt och ger en körsträcka på upp till 6 mi l. Så lämna din hemstädning till tommyshushållsnära.se och dra ut på en långtur med din elscooter istället.
DESIGN
Formgivning och design är en viktig del av Gobyel. Gobyel säger att de vill att deras scootrar skall ge en skön känsla, inte bara att köra utan även att se på.